Follow Us

Umar Design Event

294
Posts
4307
Followers
4396
Following

AWSAM PEARL GOLD Ini warna feminist. Tak terlalu menyerlah tak terlalu kelam. Just nice & elegant. Match dengan tudung putih, fuuh.. #umarsunglasses #tudung

AWSAM PEARL GOL...
0

Hensem la abam bomba @itsaidilaziz ni pakai spek bulan2 puasa ni.. #umarsunglasses

Hensem la abam ...
0

FARUQ PEARL GREY Pergh! Ni kalau kene Baju Melayu kelabu + Songkok hitam.. Memang cairlah awek-awek.. #umarsunglasses #kelabu #bajumelayu

FARUQ PEARL GRE...
2

MERECIK BAK HANG! Ultra ringan | Polarized Euro | Super Comfort Ni kalau pakai dengan sampin merah ni, wow! PM kalau nak harga promo raya boh! #umarsunglasses #merah #raya

MERECIK BAK HAN...
0

FARUQ PEARL BLUE Retro | Elegant | Classy Padankan dengan baju raya warna biru Turquisse memang cun! #umarsunglasses #blue

FARUQ PEARL BLU...
0

SERTAI KAMI! Kami membuka peluang kepada semua yang ingin bersama-sama kami untuk menjadi rakan niaga / agent. PM atau whatsapp 018-6636374 (Mira) atau 016-2032306 (Wan) Peluang agen terhad kepada 100 agen yg aktif sahaja di seluruh Malaysia! #agent

SERTAI KAMI! Ka...
2

Siapa raya pakai baju Purple tahun ni? UMAR nak belanje satu ni.. #umarsunglasses #purple

Siapa raya paka...
0

Hello sexy! We have now Topaz Red in our new line up! #umarsunglasses #red

Hello sexy! We ...
2

AWESOME! seronok customer dari Singapore receive pink unit kita ni #singapore #umarsunglasses

AWESOME! serono...
1

AWSAM CRYSTAL RUBY Lain dari yang lain. Bila hitam is too common. Dan putih menjadi pilihan hati #hitam #putih #umarsunglasses

AWSAM CRYSTAL R...
2

Sape tahun ni baju raya colour pink?

Sape tahun ni b...
0

The best thing that you can have for Raya! UMAR melengkapkan rayamu! #raya #umar

The best thing ...
0

AWSAM KIMONO PINK Macam goreng pisang panas! Sedap dimakan masa panas-panas #umarsunglasses #kimono #pink

AWSAM KIMONO PI...
1

Tahun ni balik beraya mane?

Tahun ni balik ...
0

Selamat berpuasa bagi yang Muslim. Kalau penat, baringlah. Jangan minum sudah..

Selamat berpuas...
0

Khabarnya ada warna baru UMAR Sunglasses.. #umarsunglasses

Khabarnya ada w...
0

Setiap gambar ada cerita berbicara

Setiap gambar a...
1

Salam orang Selangor! UMAR ada di Bazarena Shah Alam! Jemput datang! #umarsunglasses #shahalam

Salam orang Sel...
2

Its #ENDGAME for Avengers. but its not for #UMAR #umarsunglasses

Its #ENDGAME fo...
1

Orang putih kata "Hensem is in the eyes of the beholder" Hensem la abam ni @almy.rahul #umarsunglasses #putrajaya #hensem

Orang putih kat...
3

Kami seronok lihat customer testing dan pakai UMAR. Anda akan terus rasa kelainannya #umarsunglasses

Kami seronok li...
0

Salam Isnin! Semoga hari ini penuh bersemangat! Superman pun perlukan UMAR. Terik panas katanya.. #umarsunglasses #superman

Salam Isnin! Se...
1

UMAR is so cool! Thank you! Wait till you wear it! You will look cool! #umarsunglasses #cool

UMAR is so cool...
0

Hensem seorang lelaki itu pada senyumannya #umarsunglasses #hensem

Hensem seorang ...
1

Tahukah anda? Salah satu rahsia awet muda Dato Siti adalah cycling. #umarsunglasses #cyclinglife

Tahukah anda? S...
1

Yeah!! Dato Siti dapat potong YB Syed Saddiq tau! Maybe sebab pakai UMAR #umarsunglasses #sitinurhaliza #syedsaddiq

Yeah!! Dato Sit...
2

UMAR Sunglasses berjalan ke Male, Maldives! Siapa nak travel jauh2 tu jangan lupa bawak UMAR ye! Redup mata! #umarsunglasses #maldives

UMAR Sunglasses...
0

Ramai bertanya Dato Siti pakai init apa. Ni namanya AWSAM PINK. Atas permintaan ramai, pihak Labwork UMAR sedang berusaha menghasilkan batch limited utk unit ini. Akan dimaklumkan tarikh utk unit ini. siapa cepat dia dapat. #umarsunglasses #pink

Ramai bertanya ...
3

Makin ramai pula customer yg beli frame UMAR dan pasang lens di kedai optical. Selesa & Ringan & smart! Nota :Kami juga sediakan perkhidmatan porlaized lens dgn optical power sehingga 400 degree. Sila whatsapp ke 0162032306

Makin ramai pul...
1

"Terbaik la spek ni!" kiriman saudara Bardhisham #umarsunglasses #terbaik

"Terbaik la spe...
0
Be The First to know our latest up coming promotion!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Please enter your Valid Name and Email address to get any up coming discount coupon or new relsed off new line up from UMAR
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.