Follow Us

Umar Design Event

244
Posts
4265
Followers
4394
Following

PINKY FRIDAY! Suka customer kita ni bergambar dengan pink Pink unit dah clearence stok ya! #umarsunglasses #pink #friday

PINKY FRIDAY! S...
1

Orang Kedah! Kami mai Kulim weekend ni! Mai singgah!

Orang Kedah! Ka...
0

Our happy customer is now at Palhagam, Kashmir. Happy holiday bro! Its our Awsam Sapphire #umarsunglasses #kashmir

Our happy custo...
0

Lama-lama tengok hensem la brader ni! Jatuh hati kejap #umarsunglasses #hensemboy

Lama-lama tengo...
0

Abam kita ni bawak UMAR jalan2 ke oversea la. Dia Yahava Koffeeworks, Australia. Awak nak pegi Australia meh beli UMAR! #umarsunglasses #australia

Abam kita ni ba...
0

Salam semua! Weekend baru ni ada yang pergi hiking? Kiriman saudari Ummi Syahidah #umarsunglasses #hiking

Salam semua! We...
0

AWSAM Black units. Rough. Tough. Smart.... at cheap price! #umarsunglasses #black #smart

AWSAM Black uni...
3

Hai Isnin! Awak tengah buat ape? Free tak lunch hari ni? #umarsunglasses #monday

Hai Isnin! Awak...
3

Kami di Raub hari ini! Orang Raub meh datang singgah! #pahang #raub #umarsunglasses

Kami di Raub ha...
0

NAK LOOK YOUNG & CLASSY? FARUQ NEON BLUE Blue lens | Green Neon Arm | Polarized #umarsunglasses #lookyoung #classy

NAK LOOK YOUNG ...
0

Kami bukan saja jual sunglasses. Kami jual senyuman juga. Marilah datang! #umarsunglasses #senyuman

Kami bukan saja...
0

Lunch nak pegi mane hari ni? Panas kat luar tu! UMAR bole tolong redupkan. #umarsunglasses #panas

Lunch nak pegi ...
0

Assalamualaikum & selamat hari Isnin! Harap ceria-ceria selalu! #umarsunglasses #ceria #monday

Assalamualaikum...
0

Hensem kan brader ni bila pakai UMAR? Awak tak mau jadi hensem jugak? #umarsunglasses #hensem

Hensem kan brad...
0

Kami ada di sini esok!! Marilah singgah..

Kami ada di sin...
2

Lelaki pakai pink boleh ke? Ehmm.. Malu apa bossku? #umarsunglasses #maluapabossku

Lelaki pakai pi...
0

REPEAT ORDER! Ye benar. Kami banyak customer repeat order sebab harga berbaloi kualiti puas hati! Ni kiriman abam hensem dari utara jauh nun di sana. #umarsunglasses #repeatorder

REPEAT ORDER! Y...
0

Untuk makluman, model Cobalt akan mula di 'discontinue'. Bagi peminat AWSAM Cobalt bole lah beli sebelum habis. Kasi clear la! #umarsunglasses #clearence

Untuk makluman,...
0

Pink unit ada lagi ke? Ada! Tapi tak banyak stok la tinggal. Clearence saja.. #umarsunglasses #pink #clearence

Pink unit ada l...
0

Review from one of our customer. Note : This is not a paid review. We did not pay to get customer review our product #umarsunglasses #productreview #customer

Review from one...
0

Selesa. Ringan. Tak pening. Yang ni kami gerenti. Kami jamin selama 21 hari kalau tak puas hati bole refund. #umarsunglasses #guarantee #puashati

Selesa. Ringan....
0

Perkara paling kami seronok adalah pagi-pagi dapat mesej happy dari customer! Yippie! #umarsunglasses #happy #customer

Perkara paling ...
0

Hai! Selamat pagi Isnin! Meh UMAR bagi semangat kerja sket! Hiyaa! #umarsunglasses #monday #semangat

Hai! Selamat pa...
0

Sunday is cycling day #cycling #umarsunglasses #sundayfunday

Sunday is cycli...
0

Nak nampak bergaya & eksklusif? Gabungan warna hitam + silver bakal buat anda nampak gah! #black #silver #umarsunglasses

Nak nampak berg...
0

Ramai tau peminat AWSAM OCEAN ni! Tak tipu! Kena beli ni selagi masih panas! #umarsunglasses #lisdawati #datositinurhaliza #aidilfasha

Ramai tau pemin...
0

Please repeat after me! #umarsunglasses

Please repeat a...
0

Ada yg bertanya, PINK LIMITED UNIT ade lagi ke? Jawapannya, clearence stok je tinggal. Siapa cepat dia dapat lah. #umarsunglasses #pink

Ada yg bertanya...
1

This is the black version of our best selling AWSAM OCEAN. Its not in our product list. Ask our agent to order this! #umarsunglasses #bestselling

This is the bla...
1

Sunday ride katanya! Makin lama makin ramai pakai UMAR. Awak bila lagi? Kiriman saudara Mohd Azmier #umarsunglasses #cycling

Sunday ride kat...
0
Dapatkan RM50 DISKAUN BAGI SETIAP PEMBELIAN UMAR Sunglasses! Promosi sehingga 30hb Januari 2019
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Masukkan nama & email anda untuk memperoleh KOD DISKAUN untuk digunakan ketika proses pembelian
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.